supersales blog

Comfortabele pumps: Zo heb je nooit meer last van zere voeten

Pump staan prachtig, maar je krijgt er vaak ook zere voeten van. Grote kans dat jij ze verruilt voor een paar sneakers, maar wat nou als pumps net zo prettig kunnen zitten? Lees in dit blog alles over comfortabele pumps zodat jij nooit meer last hebt van pijnlijke voeten!

5x waarom je je wel gewoon wilt aankleden in tijden van quarantaine

Heb jij je normale garderobe ook ingeruild voor joggingsbroeken en sweaters? Sinds het advies om binnen te blijven vraag je je af waarom je je nog zou uitdossen. Om deze 5 redenen wil jij je wel gewoon nog aankleden in tijden van quarantaine.

Koffer inpakken voor wintersport: met deze tips doe je dat efficiënt

Op wintersport moet je altijd veel meenemen in je koffer. Met deze tips pak jij je koffer efficiënt in voor de wintersport zodat alles er met gemak inpast.

Duurzame jeans: zo shop je je denim milieubewust

Jeans is voor het milieu erg vervuilend en dat terwijl het heel simpel is om op een duurzame manier je spijkerbroek te kopen. Met deze 5x tips shop jij voortaan je denim milieubewust.

High heels: met deze tips loop jij elegant op hoge hakken

Iedere vrouw weet dat hoge hakken niet comfortabel lopen en dat gaat vaak ten koste van de elegantie van een dame. Met deze 10 tips wordt lopen op hoge hakken een eitje!

10x feitjes over Dr. Martens die je waarschijnlijk nog niet wist!

Dr. Martens zijn razendpopulair, dat is een ding dat zeker is. Toch is er nog veel meer over de stoere laarzen te vertellen. Daarom zijn dit 10 feitjes over Dr. Martens die je vast nog niet wist!

Deze sneaker releases kan je verwachten in 2020

Je kunt een paar sneakers in de uitverkoop scoren, maar voor sneakerfans is dat niet genoeg. Daarom zijn dit 5 exclusieve sneaker releases die kan je verwachten in 2020.

Wintersportkleding wassen? Zo doe je dat!

Het wintersportseizoen komt eraan en dat betekent tijd om je skikleding te wassen. Met deze tips kan het wassen van je wintersportkleding niet mislukken.

Jas waterdicht maken? Zo doe je dat!

Een waterdichte jas is een musthave in je wintergarderobe. Met deze tips maak jij je jas makkelijk waterdicht en kom je droog de koude maanden door.

Zo worden jouw Dr. Martens laarzen gemaakt

Altijd al willen weten hoe jouw Dr. Martens worden gemaakt? We vertellen je over het bijzondere productieproces van deze trendy laarzen.

Je haar wassen met alleen water, werkt het?

Je vette haar wassen met alleen water, het klinkt te mooi om waar te zijn. Toch kan het met de no-poo methode, en daarom vertellen we je alles over hoe je je haar kan wassen zonder shampoo.

New release: Nike Air Max Wagashi

De nieuwste release van Nike. de Nike Air Max Wagashi is geïnspireerd op een Japanse lekkernij en is een zoete musthave voor iedere sneakerliefhebber.

Hoe vallen Nike Air Max? Zo koop je de juiste maat

Ieder merk is anders, zo ook in hun schoenmaten. Daarom vertellen we je hoe Nike Air Max sneakers vallen en welke maat je het beste kan bestellen.

Zo milieuvervuilend is één kledingstuk

We kopen massaal kleding zonder te weten wat dit betekent voor het milieu. Om je bewuster te maken vertellen we je hoe milieuvervuilend één kledingstuk is.

Zo voorkom je de ergste blaren bij Dr. Martens laarzen

Dat een paar Dr. Martens blaren geven, is geen nieuws. Toch is voorkomen beter dan genezen, en daarom geven we je 6 tips waarmee je het ergste leed voorkomt.