supersales blog

Ladder in panty? Dankzij deze 8 tips voorkom en repareer je gaten in panty's!

Buiten wordt het weer slechter en de blote benen worden ingeruild voor een panty. Het grootste nadeel? Binnen de kortste keren zit er een ladder in je panty. Heel frusterend, maar we hebben goed nieuws; met slechts een paar tips voorkom en repareer je ladders in je panty!

Schoenen te groot? Met deze tips maak je je schoenen kleiner!

Schoenen te groot kopen gebeurt ons allemaal wel eens, maar brengt vervelende gevolgen met zich mee. Je hebt grotere kans op eelt, likdoorns en doorgezakte voeten. Zijn je schoenen te groot? Gooi ze niet weg, maar maak ze kleiner met deze tips!

Rozenwater: waar gebruik je het voor en wat zijn de voordelen?

Rozenwater verdient een ere plaats in ieder badkamerkastje, maar waarom precies? We leggen je uit waarvoor je het kan gebruiken en zetten alle voordelen van rozenwater voor je op een rij.

Sporten op vakantie: zo blijf je fit tijdens je reis

Zon, zee, stand en sporten! Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie maar toch is het belangrijk om in 'shape' te blijven. Hoe je kan sporten op vakantie? Je leest er alles over hoe je fit blijft tijdens je reis!

Comfortabele pumps: Zo heb je nooit meer last van zere voeten

Pump staan prachtig, maar je krijgt er vaak ook zere voeten van. Grote kans dat jij ze verruilt voor een paar sneakers, maar wat nou als pumps net zo prettig kunnen zitten? Lees in dit blog alles over comfortabele pumps zodat jij nooit meer last hebt van pijnlijke voeten!

5x waarom je je wel gewoon wilt aankleden in tijden van quarantaine

Heb jij je normale garderobe ook ingeruild voor joggingsbroeken en sweaters? Sinds het advies om binnen te blijven vraag je je af waarom je je nog zou uitdossen. Om deze 5 redenen wil jij je wel gewoon nog aankleden in tijden van quarantaine.

Koffer inpakken voor wintersport: met deze tips doe je dat efficiënt

Op wintersport moet je altijd veel meenemen in je koffer. Met deze tips pak jij je koffer efficiënt in voor de wintersport zodat alles er met gemak inpast.

Duurzame jeans: zo shop je je denim milieubewust

Jeans is voor het milieu erg vervuilend en dat terwijl het heel simpel is om op een duurzame manier je spijkerbroek te kopen. Met deze 5x tips shop jij voortaan je denim milieubewust.

High heels: met deze tips loop jij elegant op hoge hakken

Iedere vrouw weet dat hoge hakken niet comfortabel lopen en dat gaat vaak ten koste van de elegantie van een dame. Met deze 10 tips wordt lopen op hoge hakken een eitje!

10x feitjes over Dr. Martens die je waarschijnlijk nog niet wist!

Dr. Martens zijn razendpopulair, dat is een ding dat zeker is. Toch is er nog veel meer over de stoere laarzen te vertellen. Daarom zijn dit 10 feitjes over Dr. Martens die je vast nog niet wist!

Deze sneaker releases kan je verwachten in 2020

Je kunt een paar sneakers in de uitverkoop scoren, maar voor sneakerfans is dat niet genoeg. Daarom zijn dit 5 exclusieve sneaker releases die kan je verwachten in 2020.

8x tips om een miskoop tijdens de sale te voorkomen

Tijdens de sale-periode word je al snel verleid tot het kopen van goede deals. Grote kans dat daar ook een miskoop tussen zit. Met deze 8x tips voorkom je een miskoop tijdens de sale!

Wintersportkleding wassen? Zo doe je dat!

Het wintersportseizoen komt eraan en dat betekent tijd om je skikleding te wassen. Met deze tips kan het wassen van je wintersportkleding niet mislukken.

Jas waterdicht maken? Zo doe je dat!

Een waterdichte jas is een musthave in je wintergarderobe. Met deze tips maak jij je jas makkelijk waterdicht en kom je droog de koude maanden door.

Zo worden jouw Dr. Martens laarzen gemaakt

Altijd al willen weten hoe jouw Dr. Martens worden gemaakt? We vertellen je over het bijzondere productieproces van deze trendy laarzen.