supersales blog

Black Friday 2020: hier scoor je de beste deals!

Yeej, het is Black Friday! Vandaag staan alle acties online en zijn de aanbiedingen het allerbest. Waar je de beste deals scoort? Deze webshops zijn vandaag een bezoekje waard!

Hoe vallen Timberlands? Zo koop je de juiste maat

Ze zijn comfortabel, waterdicht en zeer geschikt voor een lange wandeling. Grote kans dat jij al overtuigd bent om een paar Timberlands te kopen, maar welke maat heb je dan precies nodig? We vertellen je welke maat jou het beste past.

Hoe vallen Alexander McQueen? Zo koop je de juiste maat

Als je investeert in een paar Alexander McQueen sneakers kan je je geen miskoop veroorloven. De juiste maat bestellen is daarom extra belangrijk. Daarom vertellen we je hoe Alexander McQueen's vallen.

Wanneer is Black Friday 2020?

De echte kortingsfanaten zullen het wel weten, maar voor de meeste shoppers is het nog onbekend wanneer Black Friday 2020 plaats vindt. We geven antwoord op je prangende vraag zodat jij geen enkele deal meer mist!

'Welke maat jeans heb ik?' Deze maat kan je het beste bestellen

Bij jeans blijft het altijd een groot raadsel hoe de maten in elkaar steken. Omdat je de perfecte maat jeans wil bestellen geven we je antwoord op de vraag: 'Welke maat jeans heb ik?'

Hoe vallen Vans? Zo koop je de juiste maat!

Wil je online een paar Vans bestellen, maar twijfel je over de schoenmaat en heb je geen zin in een miskoop? Met deze handige matengids koop je in één keer de juiste maat Vans.

Ladder in panty? Dankzij deze 8 tips voorkom en repareer je gaten in panty's!

Buiten wordt het weer slechter en de blote benen worden ingeruild voor een panty. Het grootste nadeel? Binnen de kortste keren zit er een ladder in je panty. Heel frusterend, maar we hebben goed nieuws; met slechts een paar tips voorkom en repareer je ladders in je panty!

Schoenen te groot? Met deze tips maak je je schoenen kleiner!

Schoenen te groot kopen gebeurt ons allemaal wel eens, maar brengt vervelende gevolgen met zich mee. Je hebt grotere kans op eelt, likdoorns en doorgezakte voeten. Zijn je schoenen te groot? Gooi ze niet weg, maar maak ze kleiner met deze tips!

Rozenwater: waar gebruik je het voor en wat zijn de voordelen?

Rozenwater verdient een ere plaats in ieder badkamerkastje, maar waarom precies? We leggen je uit waarvoor je het kan gebruiken en zetten alle voordelen van rozenwater voor je op een rij.

Sporten op vakantie: zo blijf je fit tijdens je reis

Zon, zee, stand en sporten! Het is waarschijnlijk niet het eerste waar je aan denkt bij vakantie maar toch is het belangrijk om in 'shape' te blijven. Hoe je kan sporten op vakantie? Je leest er alles over hoe je fit blijft tijdens je reis!

Hoe vallen Converse All Stars? Zo koop je de juiste maat!

Converse All Star behoort tot één van de klassiekers onder de sneakers en is terug te vinden in menig kledingkast. Voor degene die ze nog niet hebben; in dit blog lees je hoe All Stars vallen en welke maat je het beste kan bestellen.

Comfortabele pumps: Zo heb je nooit meer last van zere voeten

Pump staan prachtig, maar je krijgt er vaak ook zere voeten van. Grote kans dat jij ze verruilt voor een paar sneakers, maar wat nou als pumps net zo prettig kunnen zitten? Lees in dit blog alles over comfortabele pumps zodat jij nooit meer last hebt van pijnlijke voeten!

Hoe valt Birkenstock? Zo koop je de juiste maat!

De meeste zomerschoenen zijn niet bepaald gezond voor je voeten, de schoenen van Birkenstock daarentegen wel. Één voorwaarde: zere voeten voorkom je door de juiste maat de dragen. Hoe Birkenstock valt en welke maat jou het beste past lees je in dit blog.

5x waarom je je wel gewoon wilt aankleden in tijden van quarantaine

Heb jij je normale garderobe ook ingeruild voor joggingsbroeken en sweaters? Sinds het advies om binnen te blijven vraag je je af waarom je je nog zou uitdossen. Om deze 5 redenen wil jij je wel gewoon nog aankleden in tijden van quarantaine.

Hoe vallen Adidas Superstar? Zo koop je de juiste maat!

Ieder merk houdt er een andere maatvoering op na, zo ook de Adidas Superstar. Welke maat jou het beste past vertellen we in dit blog.