If you like sale, you'll supersales!

Alle aanbiedingen van 90 webshops bij elkaar, afgestemd op jouw voorkeuren.

Dat is pech, aanbieding weg...

Dat is eigenlijk de strekking van ons verhaal. Hoe zorg je ervoor dat niet steeds de aanbiedingen weg zijn als jij komt kijken. We hebben allemaal een zwak voor bepaalde (merk)kleding en we zouden het liefst de beste deals kopen. Dat is beter voor de portemonnee en de gemoedstoestand.

De oplossing

Simpel, een platform dat alle aanbieding van webshops bij elkaar brengt. Overzichtelijk en altijd actueel. Daarnaast is de klant koning, dus moet er snel gefilterd kunnen worden op maten en andere voorkeuren. Op die manier mis je nooit meer een topaanbieding die je op het lijf geschreven is.

Het resultaat: SuperSales

Supersales presenteert alle aanbiedingen van webshops bij elkaar zodat je gemakkelijk kan winkelen tegen een scherpe prijs. Met een persoonlijk profiel stel jij je maten, merken en kleuren in. En als kers op de taart kan je dagelijks of wekelijks een sales alert ontvangen van je favoriete producten. Zo mis je nooit meer de uitverkoop en heb je als eerste de beste aanbiedingen te pakken.

Wie zijn wij?

Elke dag werken we hard met ons team om online shoppen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken voor jou.Pim van den Broek
Pim van den Broek
Mede Oprichter

Jochem Prins
Jochem Prins
Mede Oprichter

Tamara van de Graaf
Tamara van de Graaf
Product Owner

Ron Smits
Ron Smits
Developer

Rebecca van der Hut
Rebecca van der Hut
Content Creator

Het werkt heel eenvoudig! Zo gebruik je SuperSales:

Ontdek

Selecteer een afdeling of je favoriete merken en laat je verrassen door het grote aanbod van de vele online shops. Zoek je een groen jurkje of juist een stoere broek? Supersales weet waar je de beste deals kunt vinden.

Filter & verfijn

Jij vraagt, wij draaien. De keuze ligt bij jou. Filter op bijvoorbeeld merk, kleur, maat en prijs. Zo wordt voordelig shoppen een makkie!

Sale Alerts

Mis nooit meer de uitverkoop van die superleuke schoenen die je al tijden lang wilt hebben maar echt te duur vindt? Met een sale alert houden we via een email op de hoogte van de nieuwste sale binnen jouw interesses. En dat allemaal gratis natuurlijk