Winkel met een goed gevoel

Wij maken online winkelen voor iedereen makkelijk, zorgeloos en betaalbaar

Vergelijk eenvoudig de producten en prijzen van honderden aangesloten webshops en weet zeker dat je voor een goede prijs bij een betrouwbare winkel bestelt.

Altijd de beste deal

We scoren het liefst allemaal producten in de aanbieding, zonder hiervoor uren door vele webshops te hoeven scrollen. Daarom verzamelen én vergelijken we bij SuperSales alle deals van honderden shops op één plek. Dankzij onze handige filters vind je binnen een mum van tijd deals op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Is je favoriete item nog niet in de aanbieding of wil je graag wachten tot de prijs daalt? Met een gratis account zet je gemakkelijk een prijsalarm en houden we je automatisch op de hoogte!

Shop op jouw voorwaarden

Bij SuperSales staan de beste deals bovenaan, niet de winkel die ons het meest betaalt. Hiermee voorkomen we dat minder relevante producten onterecht bovenaan de resultaten komen te staan. Daarnaast delen we jouw persoonlijke informatie nooit met derden en gebruiken we geen tracking cookies of andere methoden om je te volgen. Zo zetten we jou als gebruiker altijd op nummer 1!

Onafhankelijk & betrouwbaar

Heb je eindelijk een goede deal gevonden, blijkt de webshop niet betrouwbaar of de levertijd drie weken. Om dit soort nare verrassingen te voorkomen, selecteren we bij SuperSales enkel betrouwbare shops. Bij ons vind je dus gegarandeerd geen shady webshops of aanbod uit verre landen.

Ons team

  • Pim van den Broek Jochem Prins Ron Smits Tamara van de Graaf

Ons verhaal

Het begon in 2014 met twee vrienden die er schoon genoeg van hadden dat hun favoriete items tijdens de sale steeds uitverkocht waren. Daar moest toch een oplossing voor te bedenken zijn? Zo gezegd, zo gedaan: SuperSales werd opgericht. Het platform werd een verzamelplek voor kleding-aanbiedingen van de beste webshops, zodat deze een stuk makkelijker te vinden waren. Tegenwoordig vind en vergelijk je alle aanbiedingen van maar liefst honderden shops eenvoudig via SuperSales. Door de jaren heen zijn we flink gegroeid in aanbod, shops en zelfs internationaal. Zo kan je tegenwoordig ook in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk shoppen via SuperSales en hebben we ons aanbod uitgebreid met onder andere beauty, sport en wonen. Ondertussen zijn we uitgegroeid tot Nederlands grootste vergelijker op het gebied van mode, sport en beauty en daar zijn we enorm trots op! Happy shopping via SuperSales!