Zo haal je het maximale uit SuperSales

Via SuperSales vind je in een handomdraai de beste aanbiedingen van 90 webshops. Het volledige aanbod bekijk je door op een van de afdelingen in de menubalk hierboven te klikken. Je kan uiteraard ook direct in het zoekvenster een artikel, merk of winkel ingeven. Overtuigd van SuperSales? Schrijf je dan in en maak gebruik van onderstaande mogelijkheden om nooit meer de beste aanbiedingen te missen.

Verlanglijstje maken

Al teveel uitgegeven deze maand of liever nog verder kijken? Voeg producten die je leuk vindt toe aan je verlanglijstje. Klik op het hartje en het artikel wordt toegevoegd aan je wensenlijst. Je kan op ieder moment gemakkelijk je lijstje bekijken en updaten.

Prijsalarm zetten

Soms valt de prijs van een product niet binnen je budget maar ben je er simpelweg verliefd op geworden. Supersales houdt de prijs voor je in de gaten en stuurt je een prijsalarm wanneer je favoriete product* met korting beschikbaar is. Een prijsalarm stel je in met 1 druk op de knop, lees hier hoe dat werkt.

Sale Alerts instellen

Specifiek op zoek naar een bepaald merk? Ontvang bericht zodra er producten zijn die aan je criteria voldoen. In het productoverzicht kies je verschillende filters om je favoriete artikelen te tonen. Druk vervolgens op de Sale-Alert knop en zodra er populaire deals* zijn laten we het jou weten. De video hieronder laat zien hoe eenvoudig het is!

* Alerts zijn niet beschikbaar voor producten van Amazon

Dit zeggen onze gebruikers over SuperSales

Ik begin mijn zoektocht naar koopjes vaak bij SuperSales. Vroeger ging ik verschillende webshops af, maar dit is veel handiger.
Eva
Soms weet ik niet eens bij welke winkel ik uiteindelijk besteld heb. Ik weet dan alleen nog dat ik die deal via SuperSales vond!
Bas
Iedere dag krijg ik een mailtje met nieuwe aanbiedingen van die dag. Ik scan het altijd even door en bestel dan geregeld met meer dan 50% korting.
Karlijn