Veelgestelde vragen

Algemeen

Nee, direct producten bij SuperSales bestellen is niet mogelijk. SuperSales verkoopt zelf geen producten, maar vergelijkt alle aanbiedingen van de aangesloten shops.

Ja, bij SuperSales staan de beste deals bovenaan, en niet de winkel die het meest betaalt. Hiermee garanderen we een eerlijke prijsvergelijking en zetten we jou als gebruiker altijd op nummer 1!

Bij SuperSales nemen we je privacy erg serieus, daarom delen wij nooit jouw persoonlijke gegevens met derden. Verder gebruiken we geen tracking cookies of andere methoden om je te volgen. Meer informatie over hoe we je privacy beschermen vind je op onze privacy-pagina.

Heb je een vraag, suggestie of klacht? Neem dan eenvoudig contact met ons op via de contactpagina. We nemen na ontvangst van je bericht binnen maximaal twee werkdagen contact met je op, en waarschijnlijk al op dezelfde werkdag.

Bestel- en retourinformatie

SuperSales verkoopt zelf geen producten, daarom verwijzen we je voor de status van je bestelling door naar de webshop waar je de bestelling hebt geplaatst. Weet je niet meer waar je precies hebt besteld? Check dan je bevestigingsmail (vergeet niet in je spambox te kijken) of je bankafschrift.

De levertijd van de producten op SuperSales verschilt per webwinkel. Daarom vermelden we bij ieder product door welke shop het wordt verkocht en wat de gemiddelde levertijd is.

Het retourproces verschilt per aangesloten shop. Op de winkelpagina en naast ieder product vind je de retourkosten en het retourtermijn van een shop terug. Ga voor het volledige retourproces naar de webshop waar je de bestelling hebt geplaatst.

SuperSales Account

Nee, je hebt geen account nodig om te kunnen shoppen via SuperSales. Wel is het handig om een account aan te maken, zodat je zoekopdrachten kan opslaan en je favoriete producten kan toevoegen aan je verlanglijstje. Is je favoriete product nog niet in de aanbieding? Dan zet je makkelijk een prijsalarm via je account. 

Een prijsalarm stel je in per product. Zodra dit product in prijs is verlaagd, ontvang je een (prijsalarm) mail. Een Sale Alert stel je in voor een bepaald merk en/of een bepaalde categorie. We sturen je een bericht zodra er nieuwe deals zijn die binnen deze voorkeuren passen.

Via je accountpagina stel je eenvoudig in hoe vaak en wanneer je een Sale Alert-mail wil ontvangen. En omdat voorkeuren nu eenmaal met de tijd veranderen, kan je de voorkeuren voor je Sale Alert natuurlijk op ieder moment wijzigen. 

Gebruik in het productoverzicht de verschillende filters zoals merk en maat om je favoriete artikelen te tonen. Druk vervolgens op de knop Sale Alert boven de zoekresultaten. Je ontvangt een e-mail, zodra er producten zijn die aan je zoekopdracht voldoen.

Bekijk ook de video op onze uitlegpagina voor een stap-voor-stap instructie van de Sale Alert mailing.

Via je account-pagina kan je al je opgeslagen zoekopdrachten bekijken en beheren. Hier kan per zoekopdracht aangeven of je wel of geen e-mail met Sale Alerts wil ontvangen. 

Zodra je een product hebt aangeklikt, verschijnt er bovenin een knop met ‘Toevoegen aan verlanglijst’. Klik op de knop ét voilà; het product is nu toegevoegd aan je verlanglijst.

Bekijk op ieder moment je favorieten of pas je verlanglijst aan via je SuperSales account.

Zodra er producten binnen jouw interesses in de aanbieding zijn, kan SuperSales je hierover op de hoogte houden. Via je accountpagina kan je zelf instellen wat we je mailen en wanneer we dat doen. Vanzelfsprekend kan je de e-mails ook helemaal uitschakelen. 

Product- en shopinformatie

Het kan helaas voorkomen dat een product dat je bij SuperSales hebt gevonden al uitverkocht blijkt te zijn. We updaten het productaanbod meerdere keren per dag, maar met producten in de uitverkoop kan het soms snel gaan.

Allereerst, wat vervelend dat de productinformatie niet klopt! Klik bij het betreffende product op ‘Onjuiste productinformatie melden’ en vul in welke informatie niet klopt. Vervolgens pakken wij de melding op en zorgen we ervoor dat de informatie wordt aangepast. Zo maken we SuperSales samen iedere dag weer een beetje beter. 

Ja, bij SuperSales checken we elke shop grondig op betrouwbaarheid al voordat we de shop daadwerkelijk aansluiten. Je vind bij ons daarom nooit louche shops.

Toch niet tevreden over (de betrouwbaarheid van) een shop of ondervind je problemen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, dan kijken we samen naar een oplossing!

Wat vervelend om te horen! Neem altijd eerst contact op met de betreffende shop, zij zullen dan samen met jou naar een oplossing zoeken. Mocht je toch een klacht bij SuperSales willen indienen over een van onze aangesloten shops, dan kan dat via onze contactpagina