Een goede zonnebrand is tijdens de warme zomermaanden geen overbodige luxe. Dat zonnebaden zonder zonnebrand een slecht idee is weten we inmiddels wel. Het risico op huidkanker is groter, maar ook vroegtijdige huidveroudering wordt vaak veroorzaakt door overmatig zonnen zonder goede beschermingsfactor.

Om je huid te beschermen tegen de vervelende gevolgen van de zon is het van groot belang om je altijd en regelmatig in te smeren. En het liefst met een goede zonnebrand. Dat dit niet meteen een vermogen hoeft te kosten, blijkt wel uit de scherpe zonnebrand aanbiedingen. We zochten voor je uit wat de beste zonnebrand is!

De beste zonnebrand

Het aanbod van zonnebrand is enorm en dat maakt het aardig ingewikkeld om er een goede uit te pikken. Welke daadwerkelijk het beste is hangt vooral af van de smeerbaarheid en de bescherming die het biedt. Ook niet plakken en de structuur van de zonnebrand worden als belangrijk ervaren. Maar er is meer om op te letten.

Niet alle zonnebrandproducten zijn even goed. Sommige bevatten ingrediënten die je liever niet op je huid smeert zoals hormoon verstorende stoffen. Ga je een zonnebrand kopen, let dan altijd op of het géén Ethylhexylmethoxycinnamate, ButylphenylMethylproponial en HICC bevat.

Bij SuperSales houden we ervan om shoppen zo makkelijk mogelijk te maken. Ook bij het kiezen van de juiste zonnebrand helpen we je graag een handje. Daarom hebben we de 8x beste zonnebrand voor je op een rij gezet. Al deze producten met minimaal SPF 30 zijn veilig te gebruiken en bevatten zowel een UV-A als UV-B filter.

#1 Biodermal Hydraplus zonnespray SPF 30

Als we een winnaar moesten kiezen, dan zou het de Biodermal Hydraplus zonnespray SPF 30 zijn. De geavanceerde UV-A en UV-B filters geven de huid optimale bescherming tegen de schadelijke stralingen van ze zon. De zonnemelkspray voelt licht aan, is waterbestendig en is gemakkelijk aan te brengen. Dankzij het Triple Moist Complex geeft de Hydraplus SPF30 extra hydratatie en is de zonnebrand niet vet of plakkerig.

#2 Vision Every Day Zonbescherming SPF 30

De Vision Every Day zonbescherming SPF 30 geeft je huid een langdurige bescherming tegen schadelijke zonnestralen. Daarnaast werkt de formule hydraterend en bevat de zonnebrand vitamine E en Aloë Vera om vroegtijdige huidveroudering tegen te gaan. De Vision Every Day Zonbescherming SPF 30 voelt niet plakkerig aan, trekt snel in en is 100% parfumvrij van parfum.

#3 Eucerin Sun Sensitive Protect Lotion SPF 30

Niet langer meer wachten tot je zonnebrand is ingetrokken! Dankzij de luchtige structuur van de Eucerin Sensitive Protect lotion SPF 30 wordt de lotion direct opgenomen na het insmeren. Naast een fantastische bescherming, breng je de zonnebrand ook gemakkelijk aan op de huid. De Eucerin Sensitive Protect is zelfs geschikt voor de gevoelige en allergische huid.

#4 Garnier Ambre Solaire hydraterende zonnemelk SPF 30

De Garnier Ambre Solaire hydraterende zonnemelk SPF 30 staat al jaren hoog op het lijstje van beste zonnebrand en dat is niet voor niets. De zonnemelk hydrateert, voorkom uitdroging en biedt de bescherming die je nodig hebt. Verder is de zonnebrand niet vet of plakkerig en zijn witte strepen verleden tijd.

#5 Louis Widmer Sun Gel SPF 30 

De Louis Widmer Sun Gel SPF 30 is geschikt voor ieder huidtype, zelfs voor degene met een gevoelige huid. De zonnebrand biedt optimale bescherming en trekt snel in door de gel-achtige structuur. Ook wanneer je last hebt van zonneallergie is deze zonnebrand geschikt, mits je kiest voor de variant zonder parfum.

#6 La Roche Posay Anthelios Lait

De La Roche Posay Anthelios Lait geeft je de beste bescherming, ongeacht je huidtype. Het voorkom irritaties door de zon en dankzij de zachte textuur voelt het prettig aan op de huid. Deze zonnebrand is niet plakkerig, voorkomt een prikkend gevoel en kan dankzij de waterproof formule door de hele familie gebruikt worden.

Smeer je liever met een spray? La Roche Posay Spray SPF 30 biedt dezelfde voordelen, maar dan in een makkelijk aan te brengen en transparante spray-vorm.

#7 ROC Soleil Protect Lait Hydratant spray SPF 30

Een fijne zonnemelk in sprayvorm, dat is de ROC Soleil Protect Lait Hydratant spray SPF 30. Dankzij de pompverstuiver breng je de zonnebrand zonder moeite aan. Deze zonnebrand geeft je een hoge bescherming bij ieder huidtype. Bovendien is de ROC Soleil Protect niet plakkerig en waterproof.

# 8 Garnier Ambre Solaire Dry Protect spray SPF 30

De Garnier Ambre Solaire Dry Protect spray SPF 30 is een vernevelende spray die een in combinatie met een hoge bescherming ook een verfrissend gevoel geeft. De lichte formule geeft je het gevoel alsof je geen zonnebrand op hebt, maar door de hoge SPF kan je toch zorgeloos zonnen. De Garnier Ambre Solaire Dry Protect spray SPF 30 plakt niet en is niet vet en geeft direct na het opspuiten een droog gevoel