Het is eindelijk zo ver: het is Black Friday! Alle Black Friday acties van de aaneengesloten shops staan online en vandaag is dé dag dat je de beste deals scoort. Het aanbod is enorm en het kan dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Pas de problème, want wij hebben voor jou op een rijtje gezet waar je dit jaar de allerbeste deals vindt. 

Nike

Wie ziet Nike sneakers en kleding niet graag? Nike maakt Black Friday nóg leuker, want tot en met 30 november krijg je maar liefst 25% korting op bijna alles uit de shop! Je hoeft alleen maar Nike member te worden om een paar fantastische Nike Air Max, Tech Fleece apparel of je andere favorieten met korting te kopen. Je hoeft bij het afrekenen alleen maar de code GAME21 in te voeren. 

Spartoo

Spartoo weet hoe ze een feestje moeten vieren! En met Black Friday maken ze het helemaal te gek. De kortingen op geselecteerde producten als schoenen, tassen, accessoires en nog veel meer lopen op tot maar liefst 50%. Maar dat is nog niet alles, want met de code SUPERSALESBF ontvang je nog eens 5% extra korting! Met de enorme keuze en kortingen die Spartoo biedt, is het een shop waar je zeker op ontdekking moet gaan.

Sarenza

Black Friday duurt bij Sarenza niet één dag, ze maken er een heuse feestweek van. En wat voor een week, want de kortingen op zeer veel producten als sneakers, laarzen en kleding gaan maar liefst tot 50%! Sarenza heeft een zeer uitgebreide collectie en de keuze is reuze, dus je kan helemaal los gaan met shoppen. We love it!

Otrium

Otrium is the newest kid on the block als het om dames-, heren-, en kindermode gaat, maar ze weten hoe ze van Black Friday een waar festijn kunnen maken. Niet alleen biedt Otrium een zeer ruime collectie kleding, schoenen en tassen van de allermooiste merken tegen waanzinnige prijzen aan, ze geven je ook nog eens extra korting! Het is heel simpel: meld je aan als nieuw lid en shoppen maar. Bij het afrekenen voer je de code BF20 in.