Een spijkerbroek? Nee, vandaag even niet. Een zomers jurkje dan? Een ander keer. Een joggingsbroek? JA, graag!!! Sinds thuiswerken de nieuwe norm is weten we maar al te goed hoe verleidelijk het is om de hele dag door te brengen in je huispak. Grote kans dat ook jij je normale garderobe hebt ingeruild voor comfortabele joggingsbroeken en te grote sweaters. Als je toch niet naar buiten mag, waarom zou je je dan uitdossen? Dit zijn 5 redenen waarom je je juist wel gewoon wil aankleden in tijden van quarantaine.

#1 Je wilt er florissant uit zien voor het uitje van de dag; de supermarkt. Je weet natuurlijk nooit wie je daar tegen komt

via GIPHY

#2 Wanneer je je wel gewoon aankleed heb je een extra goed excuus om een leuke nieuwe outfit te scoren. Wel online natuurlijk;)!


via GIPHY

#3 Je werkgever kijkt toch wat gek op als jij in je unicorn onesie op Zoom verschijnt. En wat dacht je van die ene leuke collega? Hup aankleden dus!

via GIPHY

#4 Niet geheel onbelangrijk; je normale ritme aanhouden is in deze tijd cruciaal. Helaas voor jou betekent dat ook dat je je gewone kleding aan moet trekken.

via GIPHY

#5 Je zelfbeeld wordt een stuk beter als je in de spiegel kijkt en je ziet er eens niet uit als een slons. Het belangrijkste van allemaal; kleed je leuk aan voor jezelf en voor niemand anders.

via GIPHY