Prijsalarm zetten

Ontvang direct een berichtje zodra een product ergens in prijs is verlaagd.

Wat is een prijsalarm?

Soms word je simpelweg verliefd op een product maar valt de prijs niet binnen je budget. Je wilt liever wachten tot het product is afgeprijsd, maar hoe voorkom je dat je daar te laat achterkomt en het al is uitverkocht? Door een prijsalarm in te stellen sturen we je direct een berichtje wanneer het product ergens in prijs is verlaagd. Zo ben je er altijd als eerste bij en scoor jij je favoriete producten met een aantrekkelijke korting.

Hoe stel je een prijsalarm in?

Een prijs alarm instellen is simpel! Met een paar eenvoudige stappen weet jij als eerste wanneer je favoriete product goedkoper is geworden:

  • Stap 1 - Klik op een product dat je graag zou willen kopen
  • Stap 2 - Druk op de knop Prijsalarm
  • Stap 3 - Ben je nog niet ingelogd? Voer dan je e-mail adres in.
  • Stap 4 - Wacht rustig af...

Je ontvangt vanzelf een prijsalarm zodra het product in prijs wordt verlaagd! Makkelijk toch?

Wanneer ontvang ik een prijsalarm?

Wij houden dag en nacht de prijs van het product voor je in de gaten. Zodra we zien dat de prijs is gedaald ontvang je direct een berichtje. Normaal gesproken zit er maximaal 'n paar uur tussen het moment dat de winkel de prijs aanpast en het moment dat jij een berichtje in je mailbox hebt.

Hoe schakel je een prijsalarm uit?

Heb je het product gekocht of ben je niet langer geïnteresseerd? Je kunt het prijsalarm eenvoudig weer uitschakelen via deze pagina (inloggen noodzakelijk).