Het mondkapje is hét mode-item van 2020 en dat zal voorlopig nog wel zo blijven. Van chirurgische mondkapjes, tot versierde kappen en zelfs de meest bizarre mondkapjes, we hebben dit de afgelopen maanden allemaal voorbij zien komen. Een aantal merken speelt in op deze trend en hebben mondkapjes aan hun collecties toegevoegd. Een echte fashionista wil niet alleen zichzelf en anderen beschermen, maar ze wil ook de show stelen met haar outfit. Voor al deze madammekes en heren hebben wij de schoonste designer mondkapjes verzameld en op een rijtje gezet. Je wilt ze zeker en vast allemaal hebben?!

Nike mondkapje

Nike’s slogan is ‘Just do it!’ Met dit sportieve mondkapje van Nike staat niets jou meer in de weg. Alhoewel, we twijfelen of dit een mondkapje is of toch een hoge sjaal. Het doet in ieder geval wat het moet doen en dat is wat telt. Dit Nike mondkapje zorgt voor bescherming van de neus en de mond, geeft een warme nek en geeft een sportieve look aan je outfit.

Off-White mondkapje

Doorgaans geldt dat high-end fashion een klein lapje stof betekent en daar weten ze bij Off-White wel raad mee. Het merk staat bekend om zijn pijlen en deze ontbreken dan ook niet op het Off-White mondkapje. Dit kapje straalt streetwear uit en is perfect als finish voor je fashionista-outfit.

G-Star mondkapje

Denim met een rauwe rand, volgens G-Star is dit geschikt voor zowel jeans als een mondkapje. Dit G-Star mondkapje is gemaakt van een sterke denim in een donkere wassing. Het opgestikte label van G-Star geeft de finishing touch aan de dit mondkapje.

Armed Angels mondkapje

Eerlijk en Ecofriendly, dat is wat ArmedAngels belangrijk vindt en dat zie je ook terug bij de mondkapjes. Ze zijn gemaakt van organisch katoen en ieder mondkapje geeft een mooie boodschap aan de mensen om je heen. Met teksten als ‘I warmly smile under this mask’ en ‘I wear this mask for you’ laat je zien dat je je medemens respecteert in deze vreemde tijden. Een mooie bijkomstigheid is dat voor elke verkocht ArmedAngels mondkapje er €2,- naar het goede doel gaat.

Dsquared2 mondkapje

Opvallende materialen en grote teksten hebben Dsquared2 al ver gebracht en met dit mondkapje laat het merk zien dat het klaar is voor de toekomst. Het Dsquared2 mondkapje is een echte must-have accessoire. Helaas hangt aan dit mondkapje ook een Dsquared prijskaartje; voor dit designer mondkapje betaal je maar liefst €85,-!

Scotch & Soda mondkapje

Een van de bekendste merken van onze Nederlandse buren is Scotch & Soda en ze verkopen nu ook meer dan stylish verantwoorde mondkapjes. Met dit Scotch & Soda mondkapje in marble print zie je er niet alleen fashionable uit, maar je steunt ook de economie van je buurland. Dit mondkapje is zeer comfortabel en blijft goed zitten dankzij de metalen neusbeugel.

Palm Angels mondkapje

Humor is misschien het beste medicijn in deze bizarre tijden. Het luxe merk Palm Angels weet dat goed te vertalen naar een mondkapje. Zo zegt het Palm Angels mondkapje: ‘Sensitive content. This mask contains sensitive content which some people may find offensive or disturbing.’ De kans is groot dat mensen een glimlach op hun gezicht krijgen bij het zien van dit mondkapje.

Hugo Boss mondkapje

De woorden die bij Hugo Boss passen zijn: klassiek, luxe en iconisch. Iedere collectie weet Hugo Boss weer de harten van mannen en vrouwen te veroveren. Dit is ook zeker gelukt met het moderne Hugo Boss mondkapje. Het heeft een artistiek merklogo, is gemaakt van luxe materialen en is vormgegeven in fraaie kleuren. Dit mondkapje is onmisbaar in ieders garderobe.

Herschel mondkapje

De rugzakken van Herschel stralen luxe en comfort uit en ook de mondkapjes zijn moeiteloos de gehele dag te dragen. Dit Herschel mondkapje heeft een stoere legerprint en het merklogo maakt het helemaal af. Als de legerprint iets te gewaagd voor je is, dan is er ook een zwarte en een roze variant verkrijgbaar.

Wolford mondkapje

Zeker en vast dacht Wolford: ‘wat wij met onze strings kunnen, dat kunnen we ook met een mondkapje.’ En of ze dat kunnen! Dit mondkapje straalt luxe uit, net zoals je dat terug ziet in de beenmode en het ondergoed van Wolford.

Bas Kosters mondkapje

Bas wie? Bas Kosters is de man die in de fashion scene bekend staat om zijn uitzonderlijke prints, zijn anti-fashion parties en nu dus ook om zijn spraakmakende mondkapjes. De ‘ik pik het niet langer’ mondkapjes zijn op zijn minst opvallend. Of je hem ook echt gaat en durft te dragen, wie weet. In ieder geval maak je er een statement mee!