Yeej, het is Black Friday! Vandaag is de dag dat alle Black Friday acties van de aangesloten shops online staan en de aanbiedingen het allerbest zijn. Als er een moment is waarop je verstandig al je gespaarde geld uit kan geven is het wel tijdens Black Friday. Alleen dat geld kan je slechts één keer uitgeven, helaas! Met zo-veel keuzes wordt het je behoorlijk lastig gemaakt, daarom hebben we een handig lijstje voor je: dit zijn de beste deals voor Black Friday 2020.

Nike

Een paar plezante Nike sneakers kopen voor een klein prijsje? Het is een droom die uit komt. Tot en met 1 december ontvang je bij Nike maar liefst 25% korting op vrijwel alles. Dus ook op je favoriete Nike Air Max en de  geweldige Tech Fleece loungewear collectie.

De Bijenkorf

Kortingen op luxe designermerken kom je niet snel tegen, daarom word je zeker en vast blij van de Sint acties van de Bijenkorf. Je ontvangt tot 30% korting op heel veel geselecteerde artikelen. Niet alleen op kleding en schoenen, ook cosmetica en woonartikelen doen mee en koop je alleen dit weekend nog met korting!

ZEB

Goed nieuws voor iedereen die dol is op zwarte kleding; bij ZEB is het namelijk letterlijk Black Friday. Je ontvangt alleen vrijdag en zaterdag 20% korting op alle zwarte effen artikelen. Liever een ander kleurtje of een paar schoenen? Tijdens de Black Friday dagen profiteer je ook tot 50% korting op heel veel artikelen.  

PointCarré

Alvast cadeaus inslaan voor de kerst? Tijdens de Black Week bij PointCarré scoor je een grote selectie artikelen met korting tot 50%. Voor je partner, voor de kids, maar ook natuurlijk voor jezelf koop je hier het hele weekend de mooiste kleding en accessoires met aantrekkelijke korting.

Scotch & Soda

Scotch & Soda heeft niet alleen verstand van prachtige kleding, ook wat betreft kortingen weten ze precies waar wij blij van worden. Tijdens Black Friday ontvang je maar liefst 30% korting op de hele herfstcollectie! De actie is geldig voor heren, dames en kids, maar wacht niet te lang, alleen dit weekend scoor je nog de mooiste producten in de sale.

Superdry

Stoer, sportief en nu ook met waanzinnige korting, we hebben het natuurlijk over de kleding van Superdry. Je ontvangt namelijk tot en met Cyber Monday korting tot 50% op heel veel dames en herenartikelen. Dat wil je niet missen!

Spartoo

Bij Spartoo is het Black Friday en dat vieren ze groots! Profiteer dit weekend van kortingen tot 50% op geselecteerde producten van de actiepagina. De keuze is enorm, geloof ons maar als we zeggen dat je daar een kijkje wil nemen!

America Today

Bij America Today ontvang je tijdens de Black Week 30% korting op alles. We horen het je denken, waar zijn de uitzonderingen? Da’s dus het fijne aan deze actie, die zijn er niet! Korting op alles betekent bij America Today ook echt op alles, en daarom shop je enkel dit weekend nog de hele collectie voor een klein prijsje.